Over De Beer
Online Catalogus
Competenties
Nieuws
Informatie Centrum
Zoek:
 
Over De Beer > Werken bij De Beer

Werken bij De Beer

Werken bij De Beer betekent werken bij een succesvolle, jonge organisatie.
De Beer is een stille kracht binnen de sanitairindustrie. Met een productieprogramma van ruim 6.000 artikelen levert De Beer professionele producten voor de installatiebranche, alsmede de DHZ-branche.

De Beer heeft de laatste jaren een onstuimige groei meegemaakt. Daardoor is de organisatie continu in beweging. De Beer wordt gekenmerkt door een hoge mate van dynamiek en een platte organisatie. Alle afdelingen en lagen van de organisatie werken nauw samen om het succes van de organisatie vorm te geven.
Persoonlijke inzet is de sleutel tot succes binnen onze organisatie. Hierdoor is iedereen in staat zijn of haar toekomst vorm te geven. Ongeacht opleiding, ervaring of afkomst.

De klant wordt altijd centraal gezet bij De Beer. De medewerkers zetten dan ook alles in het werk om in de specifieke behoeftes van de klant te voorzien. Dit vraagt flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel van alle medewerkers. De uitspraak 'kan niet' wordt bij De Beer altijd in twijfel getrokken. Waar een wil is, is bij De Beer altijd een weg te vinden.

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan de groei van onze organisatie? Wil jij het team versterken met jouw individuele kracht?
Kijk dan bij vacatures voor actuele banen, of stuur een open sollicitatie.