Over De Beer
Online Catalogus
Competenties
Nieuws
Informatie Centrum
Zoek:
 
Competenties > Productie > Matrijzenbouw

MatrijzenbouwDe Beer beschikt over een volwaardige, moderne matrijzenmakerij. Op ruim 1500 m2 worden hier door ca. 25 hooggekwalificeerde vakmensen spuitgietmatrijzen en stansmatrijzen ontwikkeld en geproduceerd.

Het voordeel van deze faciliteiten in eigen huis liggen in de flexibiliteit en kennis, die deze afdeling met zich meebrengt. Hierdoor is De Beer in staat een product compleet te ontwikkelen van idee tot eindproduct.

De Beer gebruikt bij de productie van de matrijzen uitsluitend kwaliteitsstaal en onderdelen uit Duitsland. Hierdoor kunnen wij een lange levensduur garanderen.

Door de ruime ervaring met matrijzenbouw, de geleverde kwaliteit en de combinatie met de eigen spuiterij, is De Beer ook een geliefde toeleverancier voor matrijzen aan derden.

Onderhoud


Matrijzen zijn de meest waardevolle activa in een productieproces. Daarom beschikt De Beer over een speciale opslag voor matrijzen, die brandvertragend is gebouwd. Hierdoor liggen onze eigen, maar ook matrijzen van klanten, veilig opgeslagen.

Na een productieserie wordt de gebruikte matrijs gereinigd in een ultra-soon reinigingsinstallatie. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van de matrijzen (en daarmee van de producten) garanderen.

Kijk voor meer informatie op:
www.kunststofmatrijzen.nl